Friday, April 20, 2012

Tuesday, April 10, 2012

fakap girl who wanna spend all her money on shopping

hello, bonjour!
it's 1.34 am. masih awal bg aku. hew hew.
setelah 4 hari terperap kat rumah on cuti midsem, semalam baru dpt keluar dr cengkerang.
supposedly yesteday was a hangout day with lizzy tp suddenly she caught flu plak. Backup plan!! proposed mak teman g shopping. Tujuan utama nk bli seluar cargo utk fieldwork nanti. So today I spent about RM220. Sepatutnye byk lagi barang nak beli, tp bila nampak nasty look dr mak, I stopped!haha.. x byk pun barang ekceli.. it's because of one thing yg aku beli which is kinda costly. I bought a new mp3 player. pricey skit la..
then kat ecm, dah lama simpan dendam nk bli kasut cute2 kt brands outlet.. sejak belum bukak sem 4 lagi. tak dapat nk beli sbb ptptn blom masuk lagi. haha.

here are my two lovely shoes!





balik dgn happy-nye. betul org ckp, shopping is women's best medicine. HAHA. poket la yg sunyi. adoi. 

mlm ni nk cite ni je. upcoming, ada lagi hutang 2 cerita.. pasal Kampus Jeli n Brotherhood Camp..
Insyaallah akan try mengarang dlm masa cuti ni jugak. haha.

bg yg dah nk tidur tu, selamat tidur semua. semoga hari ini lebih baik dari semalam. 
 salam. :)