Friday, January 27, 2012

last day.

salam..hai semua!!
sepatutnye, masa tgh exam hari tu lagi dah plan nak post entri sempena closing semester 3 sebagai seorang pelajar di UMK. Tapi disebabkan charger laptop tertinggal kat rumah zatil dan line berokben yang selalu jeles, xterdaya lah nk post.. disebabkan post entri ni sepatutnye ada byk gambar, so terpaksa adjust template blogger so gambar boleh appear lebih besar.. so elok2 lepas adjust blog, line berokben semakin semput.sampai lah sekarang. tp sekarang ni jumpa inisiatif baru untuk guna line wifi unknown yg far lebih laju daripada berokben. tapi kene duduk kat ruang tamu. so here we go!


yes I know post entri sempena closing semester 3 agak terlambat nak2 lagi cuti tinggal plus minus 3 weeks je. Overall semester 3 ada yg tak best and ada yg best nye. semester paling byk keluar jalan2. semester paling memenatkan (especially selepas midsem break) buat masa ni. semester yg frankly byk krisis dgn kawan2 but we all get trough it and alhamdulillah we're still together as bestfriends. dengan itu juga semester ni aku dapat belajar pasal friendships. semester yg hostel dapat tinggal dengan geng2 so tak sunyi sgt. semester yg buat aku rindu dengan kolej kediaman Taman Bendahara though byk masalah kt situ. semester yg aku dpt baiki relationship dgn sesetengah coursemate yg aku tak pernah rapat before. dan paling penting sokongan moral drp housemate/jiranmate utk teruskan semester ni! Thank you kt dearest ones that helped me utk survive sepanjang semester ni. Memang tanpa korang susah kot hidup aku kt sane.Though semester 3 byk crisis dan luka2 yg terkesan kat hati masing2, lets just hope UMK jeli in the semester 4 akan ubati luka2 tu semula dan kite semua makin baik daripada sebelum ni. :)


Okay, after final exam, I spent 2 more nights kt kptm untuk kemas barang and hantar barang2 kt rumah makngah. Then I spent the last night in Kelantan kat rumah my dearest zatil sbb that evening kami ada urusan     . By 'kami' I mean me, farah, mimi n zatil. Mira patut nye join tp xjd pulak. Then after selesai that urusan, mimi, the one with the car drove us to her soon to be tempat kediaman.. kat kawasan kampung. memang cantik. so back to our urusan, kite orang kene amek gambar, usually we all use my phone as camera but since mine was broken, zatil pnjam dslr bapa nya yg sgt marvelous. so I used that precious opportunity utk mnjadi gila kuasa dan ambil gmba sebanyak mnkin..tp masa sgt jeles.. so x smpat nak amek byk sgt gmbar.













probably not as pretty. not even a pro. te-hee!
=)

then, esok pagi nya, balik naik bas. tho dlm tiket tulis pukul 9.20a.m tp bas smpai pukul 10.50. =='
kesian kat mak zatil. thank u sbb sudi tolong saye!

so there..hari2 terakhir di Kelantan untuk semester 3. Disebabkan my life basically surrounded by my friends, I kinda missed them. RINDU KORANG WEH! =D

Thursday, January 19, 2012

under construction

salam..
bg sesiape yg melawat blog ni *bajet market je blog kan*
mula pada 20/01/2012, maaflah blog ni berselerak sikit.
under construction. malas nk sambung.penat. esok2 lah pulak sambung!

tata! =)

Thursday, January 5, 2012

blaaaahh

Bonjour kawan2!
Petang tadi baru habisnya paper yang ke-5 daripada 7. So ada lagi 2 paper. next paper will be on 10/01/2012 and 11/01/2012.
tak sabar nak balik! tak sabar nak jumpe makcik ensem yang bernama Nurul 'Izzah Omar. Aku rindu kau weh, harap2 ko dapat la turun Kuantan nanti. :)

Memandangkan ada 4 hari gap, mlm ni kita ENJOY! bak kata kelasmate form 4 n form 5 dulu, selfreward gituhh.. selfreward lah sgt, tadi jwb paper mcm puihhhh!


















   
Okai lah.. lak selreward dgn layan Running Man. For sure yg tgh serabut otak tu, okay balik.. Goodluck kepada semua member especially member SBG2. Moga semua dapat keputusan cemerlang n dekan! :)