Saturday, February 26, 2011

perempuan.

sume org ade idol dye sendiri.sume org ade org yg dye nak suke.BUT don't judge. :)

tak ramai yg tahu tapi...

my all time favorite!


new crush, emma stone!








now i look exactly like a 9 years old girl who love every red carpet star..lol.no.ak suka sbb ade reason dye oke.

saya suka korang.saya harap saya cantik macam korang. :)
*cricket~

dah jom tido!

Tuesday, February 22, 2011

kenapa sem 1 jauh lagi bagus dari sem 2?

memang sudah menjadi satu penyakit.bila internet macam kura2 kat tepi pantai, keinginan nak guna internet ni makin melonjak2.termasuklah mood utk post entri baru kt belooog.
plus!esok xde kelas....winkwink.
ramai ckp, sem 1 adalah peluang terbaik utk rebut anugerah dekan, ade gak ckp sem1 sem paling best.saya pon setuju.sebab2nye;

14 credit hour, bai....
sape x suke.lebih byk waktu hybernate compare to tyme kelas.whoa!TERBAIK.rabu, heaven.tak ade kelas lngsung but then, suddenly our english lecturer decided nak tuka kelas sejam pada waktu malam hari rabu.so hari rabu di ganggu oleh 1 hour english class.nseb bek malam.but this sem, rabu is a HELL. 2 lab n 1 tutor.mlm tu kne prepare lab report n tutorial yg bru dpt hari selase.hell yes it is a hell of a day in a week.

ptptn
yg ni pun best. yuran uni yg mcm cekik darah tu da awal2 dibayar sebelum register uni aritu.then, duit dpt lambat skit sbb kne settle proses permohonan.so, bygkan..3k spent tuk half of a sem.kaya doe!hidup bahagia.

pointer
saya suka pointer saya wlaupun x dekan. :)


i realize, in time, life in uni gon get harder n harder.i should get ready for it.even sem ni 15 credit hour pun ak da rase sucks gila.haiz..gudluck for me n my coursemates!